Bulvár

2009.07.31. 15:59

Jennifer Lopez szuperbiztos 40. szülinapi partija - elvették a biztonságiak Madonna, Rihanna, Beyonce mobilját (fotókkal, videóval)

ZH - Jennifer Lopezt éa férjét Marc Anthony-t a Hotel Griffou-ban, New York City-ben kapták lencsevégre, mielőtt Marc vacsorával és meglepetéspartival lepte meg bájos nejét 40. születésnapja alkalmából.

feol.hu



A népes család mellett meghívót kapott a partira többek között a neves menedszer, Benny Medina. A vendégek közt szerepelt Rihanna, Beyonce, Alicia Keys éa Mary J Blige is.



Mindannyian meglepődtek, mikor a bejáratnál biztonsági őrök elkérték tőlük a fotózásra alkalmas eszközeiket (fényképezőgép, telefon), hiszen az énekes és párja nem szerettek volna, ha celeb vendégeik felvételeket készítenek. Még Madonna telefonját is elvették a biztonságiak, mielőtt beengedték a hotelbe.

J. Lo,  a színész-énekesnő egy testre feszülő ezüstös ruhában pompázott és rengeteg gyémántot is magára aggatott. Éjfélkor egy hatalmas, arcképes csokitortát gurítottak be, melyen Jennifer elfújta a gyertyákat.  Alex O'Loughlin mondott tósztot, ami után mindenki pezsgőt kortyolgatott.


További képeket tekinthetnek meg az onlinejlofan.com weboldal fotógalériájában ide kattintva.

">Nézze meg a Jennifer Lopez születésnapjára összeállított megható videót! 

Forrás: onlinejlofan.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!