Bulvár

2009.05.07. 18:12

Jackson még mindig milliárdokkal tartozik

FMH - Visszatérésének bejelentésével újabb milliós pénzkövetelésekkel szembesült Michael Jackson, akin ezúttal korábbi szóvivője, és személyes menedzsere akar behajtani egy 44 millió dolláros (9,1 milliárd forintos) követelést.

feol.hu

Az E! amerikai szórakoztató csatorna internetes oldala (http://www.eonline.com/) által csütörtökön közölt információk szerint Raymone Bain ötévi munkája ellenértékét követeli bírósági úton a korábbi popcsillagtól. 
    
A Washingtonban benyújtott kereset indoklása szerint Jackson 10 százalékos részesedést ígért számára azokból az üzleti bevételekből, amelyekhez ő segítette hozzá a hírességet. Az ígért összegből azonban Bain nem látott semmit. 
Szintén keresetet nyújtott be a visszatérésre készülő énekes ellen Ola Ray színésznő, aki Jackson Thriller című 1983-as videoklipjében szerepelt, ám állítja, hogy a mai napig nem kapta meg a neki járó honoráriumot. 
    
Az ötvenéves Michael Jackson szándékai szerint nyáron Londonban kezdi meg új koncertsorozatát. Az énekes azt követően szánta rá magát a visszatérésre, hogy adósságai miatt kaliforniai Neverland birtokának elhagyására kényszerült, és több száz személyes tárgyát csak az utolsó pillanatban tudta megmenteni az elárverezéstől.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!