Bulvár

2009.06.30. 18:54

Jackson gyermekei nem Jackson gyermekei?

FMH - A Michael Jackson halálát övező számos spekuláció közepette kétségek merültek fel azzal kapcsolatban is, hogy a popsztár valóban a gyermekei vér szerint apja-e.

feol.hu

A popzene királyának mind a három gyermeke lombikban fogant, és nem a csütörtökön hirtelen halált halt énekes volt a spermadonor - állítja kedden feltett hírében a tmz.com amerikai internetes hírportál.
A sztárok magánéletére szakosodott hírportál nem nevezi meg az információ forrását, de "különböző, a dolgokat jól ismerő személyekre" hivatkozik. A tmz.com továbbra is megbízható forrásnak számít a celebhírek tekintetében az amerikai sajtó számára, mindenki mást megelőzve ez a hírportál jelentette a popbálvány váratlan halálhírét is.
A hírportál szerint az anya sem az, akit annak tartanak: a két idősebb gyermeket ugyan valóban Debbie Rowe hordta ki, de nem az ő petesejtjeit termékenyítették meg. A harmadik gyermeket már korábbi hírek szerint is béranya hordta ki. 
Az internetes pletykalap sem tudja azonban, hogy a sperma- és a petesejtdonort Michael Jackson választotta-e ki, sőt egyáltalán ismerte-e őket.
A szupersztár Prince, Paris és Blanket nevű gyermekei jelenleg 12, 11, illetve 7 évesek.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!