Bulvár

2009.08.31. 13:44

Így ünnepelnek a gazdagok és szépek!

Ünnepeltek a Gazdagok és szépek: 22 éves története során először nyerte el a CBS-széria a Daytime Emmy Awards gála drámai sorozatoknak járó díját.

feol.hu

A nappali televíziós programokat vasárnap 36. alkalommal jutalmazta díjaival az amerikai Televíziós Művészeti Akadémia. A díjkiosztó ceremónia idén a Los Angeles-i Kodak Színházból visszavándorolt az Orpheum Színházba, ami egyes megítélések szerint a rendezvény presztízsének csökkenését jelzi. Az eseményt korábban közvetítő ABC a tavalyi negatív nézetségi rekord (5,4 millió néző) miatt idén már nem is vállalta az élő sugárzást. A műsort ugyanakkor igyekeztek színesebbé varázsolni, a házigazda Vanessa Williams (Ugly Betty) is több alkalommal dalra fakadt vagy táncra perdült.
A sorozatok életműdíját a PBS Szezám utca című programja nyerte el az immár negyvenes éveibe lépett színvonalas, szórakoztatva oktató gyermekműsorért.
A "szórakoztató" és a "tájékoztató" talkshowműfaj trófeáin a tavalyi győzelem után ismét Rachel Ray és Tyra Banks osztoztak, a The View stábja viszont elorozta Ellen DeGeneres elől a legjobb talkshowvezetőnek járó elismerést.
A reggeli programok kategóriájában sorban a harmadik alkalommal ismét a Good Morning America kapta az atomot magasba tartó szárnyas nőalakot formázó Emmy-díjat.
A "statisztikai verseny" befutója az ABC lett: a csatorna 17 díjat gyűjtött be, a PBS eggyel lemaradva követte.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!