Bulvár

2009.04.01. 11:21

Gyorsmenet a bordélyházakban

Németország - A gazdasági válság már az örömlányokat és a piros lámpás házak táját is elérte. Rövidített munkaidőben dolgoznak már a prostituáltak is.

nincs nev

Az egyik német bordélyház főnökasszonya, Karin Ahrens hajnali 5-ig tart nyitva a munkatársaival. A "csapat" mindeddig bombabiztosan ellenállt a válságnak - legalábbis úgy tűnt. Ezeknek az időknek vége!

A  recesszió teljes mértékben elérte a piros lámpás negyedeket is. A bordélyházakban sok örömlánynak muszáj rövidített órákban dolgozni.

"Ez minden idők legrosszabb válsága az elmúlt 30 évben" - mondta Ralf Gottschald, egy hannoveri bordélyház főnöke. A forgalom ötven százalékkal csökkent. A mi lányaink maximum 500 eurót keresnek hetente - korábban ez bő 1500 euró volt. "

Karin is alátámasztotta, hogy a helyzetük mennyire katasztrofális: "Nálunk harminc százalékkal kevesebb a vendég, ezért kénytelenek vagyunk reggel három órával tovább, egészen hajnali 5-ig nyitva tartani, hogy egyáltalán megérje az üzlet."

A válság hatása odáig fajult, hogy egy bennfentes a bild.de-nek azt nyilatkozta: sok prostituált feladta és visszatért régi szakmájához vagy munkanélküli segélyen él, amíg újra jobb idők köszöntenek be a piros lámpák tájékán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!