Bulvár

2009.10.26. 16:54

George Clooney egyre fiatalabbá válik?

Hogy, hogy nem, de a mindig is sármos George Clooney az utóbbi időben úgy néz ki, mintha megfürdött volna a fiatalság kútjában. Sokan úgy vélik, hogy a 48 éves sztárnak sebészi szikék, valamint egyéb varázs-szerszámok és eljárások is besegítettek ebben a jól látható változásban.

feol.hu

Persze muszáj is neki fitten tartania magát, ha nem akar jelenlegi, 18 évvel fiatalabb barátnője apjának kinézni. Míg két évvel ezelőtt könnyzacskók dagadtak a szeme alatt és arcának redői is jól kivehetők voltak, mára egy sima bőrű, ránctalan, fiatalos sármőr lett George Clooney. A feltűnő változás okait firtató kérdésekre a maga sajátos módján válaszolt: "Sokat iszom és drogozok."
Korábban beszélt a plasztikai műtétekről is: "Megcsináltattam a szemeimet. Szerintem fontos, hogy az ember ébernek hasson." Mivel azonban örök tréfamester, és nem lehet tudni, mikor beszél komolyan és mikor poénkodik, az igazság egyelőre rejtve maradt. Az is lehet, hogy új barátnője, Elisabetta Canalis a fő varázsszer. A tévés műsorvezetőnő ugyanis láthatóan elcsavarta Clooney fejét. Nemrégiben részt vettek mindketten a Velencei Filmfesztiválon, majd Párizsban látták őket egy hétvégén Cindy Crawforddal és férjével, Rande Gerberrel.
Matt Damon, Clooney barátja áldását adta a párra. Elragadónak találja Elisabettát, és örül, hogy a cimboráját boldognak látja. Bármilyen szerelmes ismét George, törvényes frigyre azért nem gondol. Már többször hangoztatta, hogy szerinte nem a házasságra született. Bár azt is tudja, 48 évesen ez már nem hangzik olyan viccesen és aranyosan, mint régen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!