Bulvár

2009.04.24. 08:28

Főszerkesztőváltás a Cosmopolitannél

Május elsejétől Sabján Johanna a Cosmopolitan magazin főszerkesztője, aki hivatali utóda érkezéséig tovább irányítja az Otthon című lakberendezési havilapot - jelentette be a Sanoma Budapest Zrt. pénteken közleményben.

feol.hu

A lapot négy esztendőn keresztül irányító Szabó Patrícia "más, kreatív kihívást tervez a Sanoma Budapest Zrt.-n belül" - közölték.
Sabján Johanna 2000 és 2004 között kreatív producerként több műsort is jegyzett a TV2-nél, majd a divat.hu főszerkesztője lett. 2005-ben és 2006-ban az Ötletház című lakberendezési magazinnak dolgozott, ugyanebben az időben az Ötlet-tér belsőépítészeti magazin főszerkesztői teendőit is ellátta. Majd az M1 Kultúrház című műsorának szerkesztője, 2007-től pedig az RTL Klub Reggeli című produkciójának egyik felelős szerkesztője volt.
A Cosmopolitan új főszerkesztője tavaly februárjában vette át a Sanoma Budapest Zrt. Otthon, Atrium és otthon.hu orgánumainak irányítását.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!