Bulvár

2012.01.17. 06:52

Forgalommal szemben száguldozott az autópályán

Csaknem 30 kilométeren át száguldott a forgalommal szemben autópályán egy 60 éves nő az Egyesült Államokban anélkül, hogy észlelte volna, mit művel.

MTI

Az eset Washington államban történt - az Egyesült Államok északnyugati részén. A szembejövő autósok ugyan sorban villogtak a nőnek, aki ezt észlelte, ám nem tudta, mi bajuk vele a többieknek, és amúgy sem volt sok ideje gondolkodni a dolgon, mert eléggé lefoglalta, hogy ki tudja kerülni a vele szemben jövő autókat. Eggyel sem ütközött, ami csodába illő.

Egy idő után a rendőrség a nyomába eredt, ám a nő nem engedelmeskedett a megállási parancsoknak. Végül útzárat állítottak fel, csakhogy az első nem vezetett eredményre, mert a nő az összes sávot használva száguldozott, és kikerülte a gumilyuggató tüskéket. A második tüskesor már eredményes volt. A nőt őrizetbe vették, de másnap már szabadult, mert kifizette óvadékát. Elmondása szerint semmire sem emlékezett az előző nap történéseiből.

A rendőröknek úgy tűnt, hogy gyógyszerre ivott szeszes italt, és ettől tévedt tartósan a szemközti sávba - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!