Bulvár

2009.04.21. 11:19

Erkölcstelen pornóajánlatot kapott a szűz megasztár, Susan Boyl

Nagy-Britannia - Egymillió dollárt kapna <em>Susan Boyl</em>, a 47 évesen még szűz szürke egérke, aki a brit Megasztár által világsztárrá vált, ha belemenne egy pornófilm forgatásába.

nincs nev

Miután hatalmas sikereket ért el a „Britain's Got Talent“ tehetségkutató műsorában, egymillió dollárt ajánlott neki egy amerikai cég, a „Kick Ass Pictures“, ha kötélnek áll és bevállal egy pornófilmforgatást. 

A 47 éves angol nő egyébként még mindig őrzi szüzességét.

 "Mindenképp le akarjuk forgatni ezt a filmet, persze addig, amíg a nyilvánosságot még érdekli - mondta el Mark Kulkis, a pornógyár főnöke. Persze azt is elvárnák a szégyenlős brit nőtől, hogy saját filmjének betétdalát is énekelje fel. 

Lehet, hogy megfontolandó ajánlat lenne ez Boyl számára? Ugyanis jelenleg beelőzte őt a 12 éves Shaheen Jafargholi a showban: az iskolás fiú 13,5 millió tévénézőt hozott lázba az előző fordulóban, amikor a „Who's Loving You?“ című számot énekelte.

Egy pornóforgatással talán Susan ismét maga mellé állíthatná a nézők többségét - véli a Bild Magazin.

Megnézhetik, hogy hogy énekel Susan Boyl legnagyobb riválisa, Shaheen Jafargholi, ha a következő linkre kattintanak:  
" target="_blank"">" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!