Bulvár

2009.04.17. 07:32

Egy titokzatos idegen garázdálkodott Britney Spears birtokán

Calabasas - Vajon mit keresett a titokzatos nő álruhában <em>Britney</em> ingatlanánál? Az énekesnőnek, úgy tűnik, nem várt látogatója érkezett kaliforniai birtokán. A testőrei tartóztatták fel a 26 éves garázdálkodót.

nincs nev

Az ismeretlen terepszínű ruhát viselt, volt nála egy kamera, és feltűnően igyekezett az ablakokon keresztül bekukucskálni. Az őrök fedezték fel a nőt a kaliforniai Calabasas birtokon és elcsípték. 

Az incidens mindössze pár órával Britney Spears egyik Los Angeles-i fellépése előtt történt. Hogy ebben az időpontban a 27 éves énekesnő hol tartózkodott, azt nem tudni. 

A spiegel.de beszámolt arról is, hogy Britney nemrég gondoskodott arról, hogy megtöltse a címlapokat, hiszen egy vancouveri koncertje alkalmával egyenesen a színpadról viharzott el és egy fél órán keresztül nem is bukkant fel. Az ok: a közönség a teremben mert dohányozni. Az egészségtudatos miss Spearsnek bizonyára igaza volt...


Britney öt arca:











Képek forrása: spiegel.de

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!