Bulvár

2009.12.02. 15:58

Döbbenet! Halottaskocsiban szült egy nő

FMH - Ki tudja, milyen élete lesz annak az újszülöttnek, akit egy halottaskocsiban hozott világra édesanyja. A bizarr eset Hondurasban történt.

MTI

Halottaskocsiban hozta világra gyermekét kedden egy hondurasi nő. Az El Heraldo című lap szerint a szegénynegyedben élő, állapotos nő éppen a kórházba tartott, amikor a városi halottasház autókijárata előtt hirtelen rátörtek a szülési fájások, és ájultan esett össze.
Carlos Rosa, az igazságügyi orvostani intézet munkatársa épp ekkor lépett ki az épületből. Az ájultan fekvő nőt néhány kollégájával berakta az épület előtt várakozó halottaskocsiba, amellyel naponta erőszakos bűncselekmény áldozatainak tucatjait szállítják.
A kórház felé vezető úton az autó forgalmi dugóba keveredett. A nő ekkor magához tért, és Rosa segítségével megszülte gyermekét. Ezután folytatták útjukat a kórházba, ahol az anyát és az újszülöttet is ellátták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!