Bulvár

2009.11.18. 16:31

Depp, a szexszimbólum

FMH - Közel van az ötvenhez, de még mindig Johnny Deppért bomlanak a nők a legjobban, legalábbis a People magazin felmérése szerint.

MTI

A "legszexibb élő férfinak" választotta Johnny Deppet az amerikai People magazin. Maga mögé utasítva a tavalyi év nyertesének kikiáltott Hugh Jackmant, a 46 éves amerikai színész immár másodszor vívta ki a People magazin rangos elismerését; Depp már a 2003-as évet is a világ legszexibb élő férfijaként nyugtázhatta. 
Kate Coyne, a People magazin vezető szerkesztője a CBS televízió The Early Show című műsorában elmondta, hogy Deppnek sikerült elérnie egy szinte "szimbolikus státuszt a szexualitás területén". 
"Johnny Depp olyasvalaki, aki már tíz évvel ezelőtt is szexi volt és tíz év múlva is az lesz. Ő egy olyan férfi, aki nők több generációjának a szívét is lángra lobbantja" - tette hozzá Coyne. Második győzelmével egyébként Depp olyan szívtiprók táborába lépett, mint Brad Pitt, George Clooney és Richard Gere. 
Az amerikai "White Collar" sorozat sztárjaként feltűnt 32 éves Matt Bomer pedig idén a "legszexibb feltörekvő sztár" címét nyerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!