Bulvár

2009.04.15. 18:31

Demi Moore-t is lenyűgözte az aranytorkú megasztár: Susan Boyle

Nagy-Britannia - Nemcsak <em>Demi Moore</em>, de egész Anglia imádja az egyik tehetségkutató 47 éves fura énekesnőjét, aki már az interneten is világsztár.

nincs nev

Nincs bomba alakja, sem dögös frizurája, valójában egy kis szürke egérke Susan Boyl. A legnagyobb jóindulattal sem nevezhető  menőnek. A kevésbé sem feltűnő brit jelenség azonban mégis szupersztár az interneten. 

Közismert rajongói táborába tartozik például a hollywoodi körökből ismert Demi Moore (46) is - tudta meg a bild.de. 

Ha Susan énekel, lábai előtt hevernek az angolok. A közismert tehetségkutató tévéshow, a „Britain's Got Talent“ adásában lenyűgözte a zsűrit és a közönséget, akik ujjongásban törtek ki hangja hallatán. Fellépése nem maradt figyelem nélkül: ötmillió kattintás az eredménye mindeddig a közismert videomegosztó portálon. 

A hollywoodi sztár Demi Moore is lelkesedett érte: "Könnyekig meghatódtam tőled!" - írta a színésznő a Twitteren, miután férje, Ashton Kutcher ajánlotta neki a linket. Demi Twitter-bejegyzésének köszönhetően Susan jelenleg egy világhírű megasztár.

Susan Boyle-nak a legnagyobb esélye megvan arra, hogy olyan sztár váljon belőle, mint Paul Potts. Boyl lemezszerződését mindenesetre már bizonyára előkészítették...

A linkre kattintva megtekinthetik Susan Boyl könnyfakasztó fellépését: " target="_blank"">" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!