Bulvár

2009.10.08. 04:39

Csokinak nézte a nagyothalló készüléket - hiába rágta, nem puhult

Csaknem megette nagyothalló készülékét egy 87 éves nő az Egyesült Államokban, mert csokinak vélte.

feol.hu

Az idahói Violet Bishop tévét nézett és közben fokozni akarta élvezeteit, ezért már most megkezdte a boszorkányok és kísértetek ünnepére (halloween) - eredetileg másoknak vett - csokikat. Felbontotta a dobozt, kivett belőle egy maroknyit, majd majszolgatni kezdte őket. Az egyik csoki azonban nem tűnt túl frissnek, sokkal keményebb volt a többinél. A néni bárhogy próbálta szájában megpuhítani, csak nem akart olvadozni és kettéharapnia sem sikerült. Végül feladta a küzdelmet, kivette szájából a csokit megnézni, miféle szerzet, és nagyothalló készülékével szembesült, amely a doboz felnyitásakor hullhatott bele, ahogy a nő föléhajolt.
 Nagyon örült, hogy nem tört bele a foga, és annak is, hogy nem romlott el menthetetlenül a készülék. Viszont annyira azért megrágta, hogy 37 ezer forintba került megpucoltatni és megjavíttatni - adta hírül a Spokesman-Review idahói lap.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!