Bulvár

2009.10.31. 08:40

Csak játék - férje írt dalokat Szekeres Adriennek

Tíz dal hallható Szekeres Adrien november 6-án megjelenő Csak játék című vadonatúj albumán. Az énekesnő által előadott szerzeményeket Kiss Gábor jegyzi, aki nemcsak munkatársa, hanem élete párja is Szekeres Adriennek.

Gyuricza Ferenc

A hazai popzenei színpadon az Unisex együttes élén feltűnt Szekeres Adrien két éve a platina státuszt elért Olyan, mint te album címadó dalával aratott sikereket. Az énekesnő által előadott szerzemény nemcsak a legtöbbet játszott rádiós sláger volt abban az időben, de esküvőkön, eljegyzéseken is számtalan alkalommal csendült fel.

A dalnak köszönhetően Szekeres Adrienhez felkérések tömkelege érkezett, a szépszámú rajongótábor viszont egy ideje már türelmetlenül várta az újabb stúdióalbumot, amely mostanra készült el. A Csak játék című nagylemezzel a lécet még magasabbra tette az előadóművész, hiszen minden korábbinál színvonalasabb, igényesebb, átgondoltabb dalokkal jelentkezett, melyeket ezúttal is férje, Kiss Gábor jegyzett. A zeneszerző-producer 11 éve társa az énekesnőnek, a popszakmában szinte egyedülálló módon példás családi életet élnek két kislányukkal, így bátran kijelenthető, hogy Gábor mindenki másnál többet tud Adrien érzéseiről, gondolatairól.

Az albumon az énekesnő pályafutását általában jellemző lírai dalok mellett dinamikusabb szerzemények is szerepelnek. A dalokban egy 30 tagú kórus, a Jazz And More énekegyüttes működik közre, illetve most sem maradunk duett nélkül. Az énekesnő partnere ezúttal egy olyan fiatalember, Nikolas, akinek tehetségére maga Szekeres Adrien figyelt fel.

További friss hírek, érdekességek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!