Bulvár

2009.04.29. 08:56

Britneyt még mindig zaklatják, így érvényben marad a távoltartás

FMH - További három évig kell elkerülnie Britney Spears popsztárt és családját önjelölt menedzserének, Sam Lutfinak és a magát ügyvédjének mondó Jon Eardleynek.

feol.hu

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság egy bírója kedden döntött a korábban érvényben lévő távoltartási határozat meghosszabbításáról. A végzés értelmében a két férfi kilencven méternél nem mehet közelebb az apja gyámsága alatt álló popdívához, családjához, illetve otthonaihoz.
    
Spears tavaly kerül Jamie Spears felügyelete alá, miután idegösszeomlással egy Los Angeles-i klinikán kezelték. A sztárénekest válása és a gyermekeiért folytatott elhelyezési per dúlta fel, de szülei segítségével alatt annyira felépült, hogy ismét képes volt a pódiumra állni, és turnéra indulhatott Circus című új albumával.
 
A távoltartási határozat meghosszabbítását Jamie Spears kérvényezte arra hivatkozva, hogy Lutfi és Eardley folyamatosan zaklatják 27 éves lányát, Eardley pedig jogi beadványokat fogalmazott a nevében, holott nincs is hivatalos megbízása Britneytől.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!