Bulvár

2009.04.15. 09:18

Álláshirdetés: Farkasember kerestetik (videóval)

USA - A dühös, félszemű, medveszőrbe öltözött erdőlakó, a Farkasember becenévre hallgató, New Hampshire-i turistalátványosság nyugdíjba vonul - keresik utódját.

nincs nev

Bill Farrand, a régi Farkasember, 15 év után nyugdíjba vonul, így a Clark's Trading Post keresi utódját, aki heti 48 órában üvöltözne az elhaladó vonatokkal. 

A Farkasember munkája, hogy a White Mountain vasútvonalon közlekedő vonatok utasait halálra rémissze, miközben ütött-kopott, Mad Max-stílusú járgányával kitör a fák közül, és vad üvöltözéssel küldi az utasokat melegebb égtájakra, de legalább is távol az ő erdejétől. 

Elvárások az új alkalmazottól, hogy legyen idősebb 18 évnél, növesszen szakállat, tartózkodjon a szappantól, és heti 48 órát dolgozzon 12 dolláros órabérért. 

A vonatokkal üvöltöző Farkasember a Clark's Trading Post legkedveltebb mutatványa (rögvest a kosárlabdázó, jégkrémet evő idomított medvék műsora után), amely idén ünnepli fennállásának 60. évét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!