Bulvár

2009.07.30. 09:17

Alkalmi viszonyból születik Jude Law negyedik gyermeke

FMH - Negyedszer is apa lesz Jude Law hollywoodi filmszínész. A gyermek születését őszre várják, ám a sztár szóvivője nem árulta el, hogy ki az anya.

feol.hu

"Jude Law megerősíti, hogy tavaly viszonya volt valakivel, s úgy tájékoztatták, hogy ősszel gyermeke születik tőle" - mondta el szerdán a szóvivő. A közleményből kiderült, hogy bár kapcsolata a gyermek anyjával azóta megszakadt, a színész minden támogatást hajlandó megadni a születendő gyermek felneveléséhez.
Lawnak már van három gyermeke, akik Sadie Frost színésznővel kötött házasságából származnak. Az 1997-ben kötött frigy hat évvel ezelőtt válással végződött.
A színészt 1999-ben A tehetséges Mr. Ripley, majd 2003-ban a Hideghegy című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték. Jelenleg a karácsonykor moziba kerülő Sherlock Holmes-filmben dolgozik, a nyomozó hű segítőtársát, dr. Watsont alakítja.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!