Bulvár

2009.10.31. 07:48

Ajándék a fa alá: karácsonyi dalokat énekel Andrea Bocelli

November 23-án jelenik meg a világhírű olasz tenor, Andrea Bocelli My Christmas című új albuma. A nagylemezre olyan karácsonyi kedvencek kerültek fel, mint a Jingle Bells, a Silent Night, a White Christmas, vagy a Santa Claus Is Coming To Town.

Gyuricza Ferenc

A dalok többségét angolul hallhatjuk a világhírű operaénekes előadásában, azonban akadnak olaszul és németül előadott dalok is a karácsonyi lemezen.

A dalok egy részét egyedül énekli el Andrea Bocelli, de néhány duett is helyet kapott a repertoárban. Az album két változatban kerül a boltokba, a szimpla CD mellett készül egy deluxe változat is, amely egy DVD-t is tartalmaz.
- Már régóta vágytam egy karácsonyi lemez elkészítésére, ami tükrözi az ünnepek csodálatos tradícióit - nyilatkozta az album kapcsán Andrea Bocelli. - Ezek a dalok minden évben nagyon boldoggá teszik a családomat, de engem is, ezért remélem, hogy ezzel az albummal vissza tudom adni ugyanezt az örömöt.

További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!