Bulvár

2009.10.12. 12:28

A világ legdrágább sérülése! Ronaldo a magyarok elleni meccsen ütötte ki magát

Megharagudott a portugál válogatott szakmai stábjára a Real Madrid, miután a spanyol sztárcsapat legdrágább játékosának, Cristiano Ronaldónak a sérülése kiújult a magyarokkal játszott, szombati világbajnoki selejtezőn, ezért legalább egy hónapot kénytelen kihagyni.

feol.hu

"Egyszerűen felelőtlenség volt bevetni őt a magyarok ellen" - idézte a királyi gárda egyik szóvivőjét a spanyol média. A klubnál hozzátették, hogy amíg Ronaldo nem lesz újra százszázalékos egészségi állapotban, addig nem engedik el újabb válogatott találkozóra.
A sérülés miatt a 24 esztendős támadó négy spanyol bajnoki összecsapáson, valamint két Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és két spanyol kupameccsen nem állhat a Real rendelkezésére, ami miatt az El Mundo című napilap "a világ legdrágább sérüléséről" írt hétfői számában.
A nyáron a Manchester Unitedtől 94 millió euróért megvásárolt portugál sztár az Olympique Marseille elleni, szeptember 29-i BL-csoportmérkőzésen szenvedett térdsérülést, s a madridiak legutóbbi, a Sevillával szemben 2-1-re elveszített bajnokiján sem lépett pályára.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!