Bulvár

2009.05.06. 05:37

A násznép nagyot nézett: ikrek vettek el ikreket!

Csak azért nem volt "kettős látása" a násznépnek egy kettős esküvőn Kínában, mert a két vőlegény máshogy vágatta a haját, a két menyasszony pedig egymásétól különböző ruhában volt. Egyébként tejesen egyformák: egypetéjű fivérikerpár vett feleségül egypetéjű lányikerpárt.

feol.hu

Annyira hasonlítanak egymásra az ikerpárok, hogy még saját családjuk is nehezen tudja megkülönböztetni őket, sőt, előfordult, hogy maguk is összekeverték magukat, persze nem önmagukkal, hanem a másik nemű páros egyik "tagjával". Igaz, ilyen eddig csak egyszer történt, amikor az esküvői bevásárlást intézték, az egyik fivér véletlenül testvére menyasszonyának fogta meg a kezét, aki szintén azt hitte, hogy a saját párja kezét fogja. A másik fivér választotta szét őket.
A "sztereókapcsolatot" egyébként nem egyszerre kezdte a "kvartett". Az egyik fivér a munkahelyén ismerkedett össze - immár - a feleségével. Egy idő után eljegyzés következett, azon találkozott a két másik iker, akik azonnal megtetszettek egymásnak.
Az esküvői haj- és ruhaeltérést a násznép kérte - adta hírül a Zsenmin Zsipao című kínai lap.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!