Bulvár

2009.11.17. 05:58

A Féreg bulizott, majd fizetés nélkül távozott

Rövid időre letartóztatták Dennis Rodman korábbi kosárlabdázót a németországi Trierben, mert nem fizetett ki egy több mint háromezer eurós szállodai számlát.

feol.hu

A Féreg becenevű kosaras, aki korábban a Detroit Pistons-szal kétszer, míg a Chicago Bulls-szal háromszor nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) bajnoki címét, egy bemutató-mérkőzésen vett részt, majd azt követően partit tartott a szállodai lakosztályában.
A gálameccs szervezői azonban csak a szállást fizették ki Rodmannek, a bulin elfogyasztott italok 3400 eurós díját viszont a kosaras elfelejtette megtéríteni, s hétfőn reggel elhagyta a szállodát. Az igazgató felvette a kapcsolatot a rendőrökkel, akik az autópályán érték utol a sztárt szállító limuzint, s őrizetbe vették Rodmant.
A 48 esztendős botrányhős rendezte a tartozását, s további 1700 eurót fizetett azért, hogy ne indítsanak ellene eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!