Bulvár

2009.04.27. 09:04

A bepipult Beyonce tetszett a nézőknek

Beyonce Obsessed (Megszállott) című kényszerű szerelmi háromszög thrillere volt a legkapósabb néznivaló az észak-amerikai mozikban a hét végén: 28,5 millió dollárért (6,4 milliárd forint) váltott rá jegyet közönség.

feol.hu

A boxoffice-lista élére ugrott, Végzetes vonzerő-stílusú filmben az R and B-sztár ideális házasságába pancsol bele egy pszichotikus fiatal nő (Ali Larter), aki éppen az ő férjére veti ki hálóját. Az asszonyka azonban nem éppen áldozattípus, és foggal-körömmel harcol az uráért.
A pénteken kezdődő nyári moziszezon előtt idén szokatlanul jól áll a filmes kassza Észak-Amerikában. Az utóbbi hetekben egymás után debütáltak olyan produkciók - mint például a Hannah Montana: A film -, amelyek első hét végi bevétele jócskán meghaladta a várakozásokat. A mindössze 20 millió dollárból (4,5 milliárd forint) készült Obsessedből sem néztek ki az elemzők ekkora bevételt. A filmet gyártó Sony Corporation csoporthoz tartozó Screen Gems stúdiónak ez volt a második legnagyobb bevétellel bemutatkozó produkciója a 2005-ös Ördögűzés Emily Rose kedvéért című horror óta.
A boxoffice-lista második helyét a Megint 17 című, főként tinilányokat vonzó Zac Efron-sztori foglalta el 11,7 milliós (2,6 milliárd forint) jegyeladással. A harmadik a szintén pénteken bemutatott Fighting lett 11,4 millióval (2,5 milliárd forint), a negyedik a Jamie Foxx főszereplésével készült The Soloist című zenés dráma 9,7 millióval (2,2 milliárd forint), az ötödik pedig A Föld című természetfilm 8,6 milliós (2 milliárd forint) bevétellel. A családi darabnak szánt dokumentumfilmet (amelyet a magyar nézők már tavaly májusban láthattak) szerdán kezdték vetíteni, így vasárnapig összesen 14,2 millió dollárt keresett Amerikában.
A negyedik hete játszott Szörnyek az űrlények ellen című 3D-animáció közben már 174,8 millió dollárt (39,2 milliárd forint) gyűjtött össze az észak-amerikai filmszínházakban és Vin Dieselék 5. hete játszott Halálos irama is 145 millió (32,6 milliárd forint) fölött jár. Előbbi a hatodik helyet szerezte meg a hét végi toplistán, utóbbi a kilencedikre tudott felkapaszkodni.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!