Bulvár

2015.12.27. 17:08

Fehér hajjal született - Bencére hamar ráragadt a szőke herceg becenév

Szőke hercegnek keresztelték el a szülészeten azt a kisfiút, aki karácsony második napján jött Székesfehérváron a világra.

B. Kiss László

Csincsa Bence december 26-án, 9 óra 30 perckor látta meg a napvilágot a székesfehérvári kórház szülészetén. Súlya 3350 gramm, hossza 54 centiméter. Különös ismertetőjele az újszülöttnek, hogy dús, tejfehér hajacskája van!

Csincsa Bence szombaton született a székesfehérvári kórházban hosszú, tejfehér üstökkel (Fotó: B. Kiss László)

A különleges frizurájú fiúcska érkezéséről az édesanya fivére értesítette lapunkat, ő adta meg munkatársunknak a szülők telefonszámát is. Ők nem zárkóztak el attól, hogy örömüket, boldogságukat megosszák olvasóinkkal is, így vasárnap délután mi is rövid vizitet tettünk a Szent György kórház szülészetén. Kórházba menni soha nem jó érzés, ünnepek táján különösen nem, újszülöttet látogatni azonban – különösen karácsonykor, amikor a kisded világrajövetelét ünnepli a keresztény világ – mégis szívderítő dolog. Tamás, a fiúcska édesapja a kórház kapujában várt, majd felkísért a szülészetre. Bence éppen alszik – mondta el útközben. A kocsiban fekvő, nyakig betakart, édesdeden csicsikáló gyermeket a folyosón vettük szemügyre, és mi magunk is elámultunk azon, hogy milyen fehér a haja.

Mint azt Klaudia, az édesanya elmondta: az újszülöttet a szülőszobán is nagy nevetés fogadta. Ezt nézzetek meg! Ilyen fehér hajú babát még ők sem láttak – újságolták egymásnak a nővérek. Úgyhogy a fiúcskára hamar ráragadt a szeretetteljes szőke herceg becenév. Bence szülei első gyermeke, és teljesen egészséges – tudtuk meg az apától, aki fia születésének örömteli hírét az egyik közösségi portálon már világgá kürtölte. Tamás egyébként három éves koráig szőke volt, de ő sem ennyire, mint Bence, akinek a szemöldöke és a szempillája sem látszik, mert annyira világos. A baba és anyukája szerdán mennek haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!