Bulvár

2012.03.01. 11:33

Bentley-jével száguldozott a Premier League focistája

Chris Eagles, a Premier League-ben focizó labdarúgó duplán hibázott: gyorsabban hajtott Bentley-jével a megengedettnél, és közben még telefonált is - olvasható a DailyMail oldalán.

feol.hu

Chris Eagles, a Manchester United csillagocskája szembekerült a hatóságokkal. London közelében gyorshajtáson kapták, ráadásul eközben még telefonált is. Pechére erről egy szép fotó is készült.

A fiatal labdarúgó 60 mérföld/órával száguldott a megengedett 40 helyett (50 km/h helyett kb. 80 km/h-val). A lesben álló rendőr azt is rögzítette kamerájával, hogy eközben mobiltelefon volt a focista kezében. A két szabálysértés együtt pedig komoly szankciókat von maga után Nagy-Britanniában. Ráadásul tavaly amiatt büntették meg, mert biztosítás nélkül vezetett. Ezek után fél évre el akarják venni Chris vezetői engedélyét.

Az MU-sztár ügyvédje azzal érvelt, hogy a férfi beteg testvéréhez sietett, vele beszélt épp telefonon. Máskor mindig használja a kihangosítót, de akkor épp elromlott.

A tárgyalást áprilisban folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!