Bulvár

2012.02.23. 12:11

VV5 titkok: VV Kinga és VV Veronika is lebukott

A Való Világ 5-ben semmi sem maradhat titokban! Eljött az idő, hogy lehulljon a lepel VV Kingáról és VV Veronikáról.

feol.hu

 

 

Nagy port kavart anno, hogy VV Kinga VV Gergővel ment randira, nem pedig VV Attilával. A dolog lassan elévült, aztán VV Vera levele felborzolta a kedélyeket. VV Kinga mindent tagadott a csillogó szemekről, meg hogy közel került volna Gergőhöz.

De mivel a VV5-ben semmi sem maradhat titokban, megmutatták a villalakóknak, mi is történt a szőke lány és az Alfahím között. A felvételek láttán VV Seherezádé és VV Attila szemei nagyokra kerekedtek. Gergő "na és akkor mi van" viselkedése még unszimpatikusabbá tette a Seherezádé szívét összetörő macsót. Míg Kinga úgy elvörösödött, hogy azt öröm volt nézni - végre volt egy kis színe a szőkeségnek.

Szóval, itt a videó, mi is történt valójában:

 

 

Azonban nemcsak Kinga, Veronika is lelepleződött. A szilikoncica se vele, se nélküle kapcsolata Cristoferrel a villán kívül is folytatódott. De csak a műsorba visszatérve derültek ki kényes titkok. Amikor Veronika és Cristofer rosszban voltak, a lány Péternél kereste a vigaszt. Mekkora Casanova ez a Péter!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!