Bulvár

2012.02.19. 22:50

VV Attila és VV Vera utolsó (szó)csatája

Hatalmas csatára számítottunk, ennek ellenére óriási különbség volt VV Attila és VV Vera között.

feol.hu

 

 

Jól működik a nagy manipulátor taktikája? VV Attila első párbaján hatalmas fölénnyel, 76%-24% százalék arányban győzte le VV Verát.

Nagy rajongótábora van VV Attilának, ez már korábban is kiderült. A valójában igenis érzékeny lelkű férfi belopta magát a nézők szívébe. Bár már a játék elejétől kezdve őt kiáltották ki sokan a VV5 végső győztesének, ebbe még nagy beleszólása van Sehinek, Fecónak és Csabának.

VV Attilának eddig egy párbaja sem volt, így nagyon izgult, jó döntés volt-e részéről VV Verát kihívnia. A lány magabiztosnak tűnt, több sikeres párbaj után, nagy rutinnal a háta mögött várta a nagy csatát. A szópárbajt, ahogy már a villában megszoktuk, keményen megvívták a játékosok, de a párbaj végső kimenetele nem itt dőlt el. Az egyik fél már ez előtt jócskán elhúzott, a fölénye pedig nőttön-nőtt a párbaj ideje alatt. Ő pedig nem volt más, mint Attila.

VV Attila átesett a párbaj-tűzkeresztségen, kérdés, megnyerheti-e az egész VV5 játékot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!