Bulvár

2012.02.12. 22:26

Seherezádé vs. Kinga - Két dudás nem fért meg egy csárdában

Már a kezdetektől érezhető volt, a két szőke ciklon, Seherezádé és Kinga nincs egy hullámhosszon. Csak idő kérdése volt, mikor mennek párbajozni.

feol.hu

Seherezádé és Kinga párbajának eljött az ideje. Noha a boxhéten már összecsaphatott a két szőke lány, a párbajon nagyobb volt a tét: aki veszít, kiesik a játékból, és végleg búcsút mondhat a főnyereménynek. Aztán ahogy a boxgálán, úgy a párbajon is kiütéses győzelmet aratott Seherezádé Kinga felett. Ezt mi sem mutatja jobban, mint a 66%-34% százalékos végeredmény.

Hogy melyik lány jön vissza a párbajról, előre nem lehetett megjósolni. Azt pedig pláne nem, hogy ilyen nagy lesz a különbség Seherezádé és Kinga között.

Kemény szócsatát vívtak a szőke cicababák egymással. Seherezádé tőle nem megszokott harsány hangon állt ki az igaza mellett, főleg Kinga Gergőhöz való hozzáállását firtatta. Kinga próbálta védeni magát, de a királylány alul maradt.

Az eredményhirdetés pillanatai

 

Így fogadták Seherezádét a villában

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!