Bulvár

2012.02.17. 21:29

A Facebook megmondja, ki nyeri a VV5-öt?

Már csak néhány nap van hátra, és kiderül, VV Attila, VV Csaba, VV Fecó, VV Seherezádé, vagy VV Vera viszi-e haza a VV5 fődíját!

Nánási Regina

Unjuk már a VV5-öt... Az a pletyka járja, azért ér véget hamarabb a Való Világ ötödik szériája, mert a nézők már nem találják olyan szórakoztatónak a műsort. Azért az a kérdés, hogy ki nyeri meg a valóságshow fődíját, még foglalkoztatja az embereket.

Fecó és Attila még nem volt párbajozni, így róluk nem tudhatjuk, mekkora szavazótábor áll mögöttük. Az viszont biztos, hogy Vera és Csaba több párbajról tért vissza győztesen, a Szépfiú kifejezetten nagy fölénnyel. Seherezádé pedig kiütéses győzelmet aratott nagy ellefele, Kinga felett a múlt héten.

Az is feltűnő, hogy az online szavazások alkalmával általában Attila és Csaba nyer, míg Fecó mindig az utolsó helyen kullog.

Megnéztük a Facebook-ot!

A Facebook-on mindenkinek van fan-klubja, így megnéztük, ki mekkora rajongótáborral rendelkezik a virtuális valóságban. Meglepő különbségeket tapasztaltunk.

A legkevesebb like-ja Verának van. Az Érzékeny lelkű lány mindössze 3174 tetszik-elést kapott. Ez feltűnően kevés. Még a Dumagép Fecónak is több voksa van: kicsit több, mint 4000.

Csaba ennél jóval több Facebook like-ot gyűjtött be az utóbbi hónapokban: 10.467 darabot mutat jelenleg a számláló. A játék elejétől végső győztesnek kikiáltott Attila a Facebook alapján a második helyen áll, 15708 like-kal. Ez már jóval több, mint Veráé, vagy Fecóé.

Talán meglepetés lehet, hogy a Facebook-ot nézve toronymagasan Seherezádé vezet, mégpedig 21.193 like-kal.

 

 

Csak összehasonlításként megemlíthetjük, hogy Kinga szinte ugyanannyi like-ot kapott Facebook-on, mint Csaba. A legkevesebbet Péter gyűjtötte össze a VV5 játékosok közül, aki alig több, mint 2000 like-kal kullog a sor végén, őt tényleg nem szívlelték a VV5-rajongók. (Persze ha nem számoljuk Bandit, akinek mindössze 1255 like-ja van)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!