Bulvár

2011.09.14. 12:34

Megjelent Amy Winehouse utolsó klipje

Amy Winehouse 28. születésnapját ünnepelné szerdán, ebből az alkalomból megjelent utolsó klipje, amelyen Tony Bennett-tel énekel, családja pedig alapítvány létrehozását jelentette be.

MTI

Az Amy Winehouse Foundation nevű szervezet célja betegségekben szenvedő és nehéz körülmények közül származó gyerekek megsegítése - közölte a néhai soul díva apja, Mitch Winehouse.
   
Az alapítvány brit és külföldi projekteknek, valamint szervezeteknek juttat pénzt, többek közt szenvedélybeteg gyerekek és fiatalok rehabilitációjára.
   
A bevételek első hullámát a Body and Soul című dalból várják. Amy Winehouse a szórakoztatóipar amerikai nagy alakjával, Tony Bennett-tel énekelte fel a duettet, amely szerdától hallható és látható a hozzá készült klippel együtt.
   
A hosszú ideig alkohol- és kábítószergondokkal küszködő énekesnőre júliusban találtak rá holtan londoni lakásában. Halálának pontos oka még nem ismert, az eddigi vizsgálati eredmények szerint szervezetében nem volt illegális kábítószer.

A Tony Bennett-tel közös dal stúdiófelvételéről készült videót itt megtekinthetik:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!