Bulvár

2011.07.07. 14:37

Vilmos hercegre és nejére vár Hollywood

Kanadai látogatása végeztével pénteken Los Angelesbe utazik Vilmos brit herceg és felesége, Katalin hercegnő, a pár érkezését nagy érdeklődés övezi.

MTI

"Soha nem láttunk még egy olyan királyi párt, mint ők. Az amerikai lányok odáig vannak Kate Middletonért, amit visel, amit csinál és magáért a tényért, hogy átlagos lányként sikerült megfognia egy herceget" - fogalmazott Melissa Bromley, a US Weekly magazin nyugati parti irodájának vezetője.
Ezen a héten 354 százalékkal nőtt a keresések száma a hercegi párról a Yahoo keresőmotorjában, köszönhetően a nagy sajtófigyelemmel kísért kanadai látogatásnak.
Vilmos és Katalin a várakozások szerint jótékonysági programokat részesít előnyben a háromnapos Los Angeles-i tartózkodás idején. Andrew Morton író, aki rendszeresen foglalkozik a királyi házzal, arra számít, hogy Katalin cambridge-i hercegnő Amerikát is meghódítja majd. Szerinte a királyi család új tagja eddig nagyszerűen teljesít első külföldi útján, "hattyúként siklik a vízen".
A hercegi pár programjában többek közt jótékonysági lovaspóló-mérkőzés is szerepel, ezt szombaton Santa Barbarában rendezik. Ugyanaznap este fogadást ad a brit filmakadémia, amelynek Vilmos az elnöke. A BAFTA estélyére 25 ezer dollárért lehet helyet kapni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!