Bulvár

2011.01.14. 13:58

Heidi, a kancsal oposszum mindenkit meghódiít!

A Knut névre hallgató jegesmedve után megtalálták a következő nemzeti kedvencet Németországban. Heidi, a kancsal oposszum kedveltebb jelenség, mint Angela Merkel, s közösségi profiljára is több ezren kíváncsiak.

MTI



A lipcsei állatkert kis lakója mindent megkap, ami egy sztárnak megjár. Írtak már neki dalt, hatalmas sajtóvisszhangot kap minden megmozdulása, s Facebook profilját, közel 200 ezren kedvelik.


Az állatkert igazgatója elmondása szerint nem ők gerjesztették a hatalmas visszhangot, és őket lepte meg talán a legjobban ez az iszonyatos érdeklődés. Mindez decemberben kezdődött, és töretlen azóta is.

Hírnevének köszönhetően többen is felajánlották Heidi örökbefogadását. Mint az állatkert pártoló tagjait tömörítő egyesület elnöke, Siegfried Stauche pénteken elmondta, elsőként egy oldenburgi (Alsó-Szászország) látszerész cég jelentkezett, évi 150 eurót ajánlva fel az állatka gondozása céljára. Az optikus cégen kívül még tucatnyian ajánlották fel, hogy örökbe fogadják Heidit. Köztük van egy dán filmszínész is, Morten Grunwald, akiaz Olsen és bandája című krimikomédiák egyik szereplője. Grunwald ugyanúgy Odensében született, akárcsak Heidi.

 

Filmre vitték Heidit:

 

Dalt is írtak a kancsal oposszumnak:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!