Bulvár

2009.08.05. 10:12

MTV Video Music Awards: Beyonce és Lady Gaga kilenc jelölése után kullog Britney

New York - Kilenc-kilenc jelölést kapott Beyonce és Lady Gaga az MTV Video Music Awards idei díjaira, és a tavalyi nagy visszatérő, Britney Spears sem panaszkodhat hét jelölésével.

feol.hu

Mindhárom énekesnő versenyben van az év videója díjra; Beyonce a Single Ladies, Lady Gaga a Poker Face, Britney Spears a Womanizer című dalával. E kategóriában vetélytársuk lesz Kanye West Love Lockdown című dala és Eminem We Made You című száma - hirdették ki kedden New Yorkban.
    
A díjkiosztó gálát New Yorkban rendezik szeptember 13-án, ismét a brit komikus színész, Russel Brand műsorvezetésével.
    
A díjátadó a kábeltelevíziós csatorna egyik legnézettebb műsora, a díjazottak és a legnépszerűbb celebek fellépésével. A 2003. évi díjátadón csattant el az a bizonyos csók Britney Spears és Madonna között.
    
Spears, aki jelenleg koncertkörúton van, Circus című videójával versenyez a legjobb koreográfia kategóriában is.
    
Lady Gaga Poker Face című dalát jelölték a legjobb női előadó díjára is, ahol Katy Perryvel (Hot N Colt), Beyonce-szal (Single Ladies), Kelly Clarksonnal (My Life Would Suck Without You), Taylor Swifttel (You Belong with Me) és Pinkkel (So What) veszi fel a versenyt.
   
A legjobb férfi előadó díjáért Eminem (We Made You), Kanye West (Love Lockdown) Jay-Z (D.O.A), T.I. (Live Your Life) és Ne-Yo (Miss Independent) száll harcba.
    
Az első alkalommal jelöltek között van a Kings of Leon amerikai rockbanda, valamint Drake és Asher Roth rapperek.

Forrás: MTI/Reuters

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!