Bulvár

2009.04.16. 14:39

Heidi Klum édes, XXL-es titka: jön a negyedik?

Nagy-Britannia - Vajon a nagycsaládos projektet most folytatná tovább Heidi Klum (35) és férje Seal (46)? A brit sajtó szerint ennek nagy a valószínűsége!

nincs nev

Napvilágra került ugyanis Heidi édes titka egy netes baki miatt.  "A világhálón olyan tervek bukkantak fel, amik Heidi ruháit ábrázolják. Ezek a ruhák viszont akkorák, mintha direkt extra helyet hagytak volna egy leendő pocaknak minden egyes darabban" - mondta egy szemtanú. 

Persze azóta a tervek hipphopp eltűntek - de mégsem elég gyorsan, hiszen a brit média elég szemfüles volt ahhoz, hogy észrevegye őket. 

Múlt vasárnap látták a topmodel anyukát, Heidi Klumot sétálgatni New York utcáin méghozzá egy igen bő, XXL-es pulcsiban. Talán már most takargatja a nővekvő pocakját? 

Egyvalaki biztos kiugrana a bőréből örömében, ha jönne a következő baba: a nagypapa Günther Klum. A 64 éves papa húsvét előtti héten szélütést kapott - értesült a bild.de. A modell azonnal hozzá utazott, és éberen őrködött a betegágyánál. Időközben Klum papa jobban lett, nemsokára egy rehabilitációs klinikára helyezik át. Egy újabb unoka érkezésének az örömhíre biztosan még jobban felgyosrítaná a gyógyulását...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!