Nem sokáig volt magányos

2020.06.06. 09:10

Szilágyi Liliána újra szerelmes

Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó és korábbi kedvese újra egymásra talált. Kapcsolatuk olyan komoly, hogy az sem zárható ki, hogy hamarosan összeköltöznek.

Kecskemét, 2016. július 16. Szilágyi Liliána úszó edzésen a kecskeméti sportuszodában 2016. július 15-én. A sportoló 100 és 200 méteres pillangóúszásban indul a riói olimpián. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Tavaly ősszel az úszónő egy kézilabdázóval alkotott egy párt, kapcsolatuk azonban nem volt tartós. A Ripost információja szerint nem sokáig tartott a magányos időszak sem. Mint írják, Lilu szíve újra foglalt, ráadásul a sportolónő egy olyan fiúval jött össze, akit régebb óta ismer.

„A hír igaz, valóban rátalált a szerelem Lilura. Vagyis inkább visszatalált! A volt barátjával hozta újra össze a sors. Bár még friss a dolog, annyit mondhatok, hogy nagyon boldogok együtt. Liliána és Zsombor között régen is volt valamiféle szikra, de mostanra jöttek rá, hogy hosszabb távon is együtt lehetnek”

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő informátor.

Az uszodai berkekben is egyre többen tudnak a fiúról, hiszen Liliána nem titkolja boldogságát. A lap úgy tudja, a fiú számára sem idegen a medencék világa.

„Zsomborral az úszás hozta őket össze, még évekkel ezelőtt. Akkor is nagyon jól megértették egymást, de mégsem működött a kapcsolatuk” – mondta informátoruk. „Kellett nekik ez a kis idő külön. Most minden pillanatot megragadnak, hogy találkozhassanak.”

Csak idén találtak újra egymásra, de meglehet, hogy hosszabb együttélésre rendezkednek be. Akár az összeköltözés is szóba jöhet, legalábbis Liliána a baráti körében arról beszélt, hogy barátkozik az összebútorozás ötletével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!