szép barátok

2020.09.22. 14:19

Mostantól könnyebben sminkelhetjük magunkat Rachel Greennek

De ha eddig Monica vagy Phoebe szemsminkje után áhítoztunk, arra is mutatunk megoldást.

Friends Matt Le Blanc Lisa Kudrow David Schwimmer Jennifer Aniston Matthew Perry Courtney Cox-Arquette

Forrás: PHOTO12.COM - COLLECTION CINEMA / PHOTO12 VIA AFP

Fotó: Photo12 via AFP

Tavaly ünnepelte 25. évfordulóját a sorozat, amely generációk kedvence lett az elmúlt évtizedekben. Erre az alkalomra tervezte meg a Revolution x Friends névre keresztelt kollekciót a Makeup Revolution csapata, akik saját elmondásuk szerint, a karakterek részletes elemzésével, sminkjük és viselkedésük alapján álmodták meg a termékeket – írta a Glamour alapján a hirado.hu.

A Jóbarátok minden főszereplőjéről elneveztek egy-egy szájfényt, de a prímet a három lány viszi, akik külön szemhéjpúder palettát kaptak. A Rachel, Phoebe és Monica paletta nem csak a szereplők sminkjét, hanem a személyiségüket is tükrözi, így olyan fantázia nevekkel találkozhatunk a színeknél, mint a „szakításban voltunk”, „büdös macska” vagy a „hálaadás”.

A kollekció része továbbá még egy nagy, összefoglaló paletta is, amiben highlighter, pirosító és bronzosító is helyett kapott a szemhéjpúderek mellett, valamit a 90-es évek inspirálta fodros hajgumik. De ami talán minden rajongó kedvence lesz a kollekcióból, az ikonikussá vált ajtódísz, az aranyképkeret, amit ezúttal kézitükör formájában dobtak piacra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!