Bulvár-celeb

2021.04.28. 09:33

Buzás Dóri elmondta, szerinte kik lesznek ott az Exatlon fináléjában

Mindenki nagyon örült Palik László nagy bejelentésének. 29 versenynap van már csak hátra. Buzás Dóri úgy érzi, hogy ott lesz a legvégén, és elárulta, kivel küzdene szívesen a főnyereményért.

Forrás: TV2

Milyen érzések voltak benned, amikor Palik László bejelentette a visszaszámlálást?

Nagyon jó érzés volt, amikor Laci bejelentette, hogy már nem érkezik újabb feltöltés, és látjuk a verseny végét. Először az indulás pillanata pörgött le bennem, amikor még

nem is mertem remélni, hogy a visszaszámlálás első napján még játékban leszek. Nagyon hálás vagyok a sorsnak és magamnak.

Mostantól jobban szem előtt tartod majd az egyéni érdekeid, hogy közel a verseny vége?

Eddig és ezek után is mindig az adott napra szeretnék koncentrálni. A csapattal maradok, ameddig lehet, és élvezem az Exatlon minden pillanatát. Ha eljön az egyéni játék, akkor arra fókuszálok majd.

Egyre közelebb a verseny vége
Fotó: TV2

Kit tartasz a legnagyobb riválisodnak, ki esélyes szerinted a győzelemre és miért?

Riválist nem nagyon mondanék, mert aki itt van, mindenki nagyon erős és másban jó. Nyilván azért jött mindenki, hogy a végéig elmenjen, de bennem az dolgozik, hogy kiadjam magamból mindazt, ami bennem van, de

egy Anna–Dóri-döntőnek nagyon örülnék. Teljesen más karakterek vagyunk, de Anna nagyon gyors, fókuszált és jól alkalmazkodik.

Férfi részről talán még erősebb a mezőny, Bálint, Ákos, Krisztián szerintem ott lesznek a legjobb háromban – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!