Bulvár-celeb

2021.05.15. 09:03

Aprópénzért adta el fiát egy pedofilnak

Pénzt kapott a hallgatásért, miután megtudta, hogy a fiát egy férfi molesztálja.

Fotó: Shutterstock

Egy amerikai nőt emberkereskedelem vádjával állítanak bíróság elé. A nő pénzt fogadott el egy 47 éves férfitől azért, hogy az illető a tinédzser fiával szexelhessen – írja a Borsonline. Az ügyben az FBI decembertől márciusig gyűjtött adatokat, miután a látókörükbe került Joseph Frances Tippett.

A férfi biztonsági őrként dolgozott, és több szövetségi épületben teljesített őrszolgálatot, így különösen nagy hibát követett el azzal, hogy pedofil ügyekkel lehetett összefüggésbe hozni. A férfire március 27-én csaptak le a nyomozók, miközben épp félreérthetetlen helyzetben volt a 15 éves sráccal.

A házkutatás során Tippett lakásában nyakörveket, pórázokat és egyéb, szado-mazo szexhez használt eszközöket találtak.

Az anya két fiával egy lakókocsiparkban élt, és mivel nagyon kevés a jövedelmük, Tippett segített az egyik fiúnak munkát találni. Később a tinédzser fiú már heti két-három alkalommal is a biztonsági őrnél aludt, és az anya a viszonyról akkor szerzett tudomást, amikor gyereke egyszer egy nyakörvvel a nyakában tért haza.

Ezután a nő többször is pénzt kapott a hallgatásáért cserébe (összesen 700 dollár azaz 200 ezer forint körüli összeget), ugyanakkor egy későbbi vallomásában azt mondta, hogy ennek a pénznek nagyobb része a fia munkáért járó „fizetése” volt, amit szintén Tippettől érkezett.

Borítókép: illusztráció

Címkék#pedofil

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!