Bulvár-celeb

2021.06.15. 10:50

„Adjátok fel!” – üzente a rendőröknek a kis Maddie feltételezett gyilkosa

Amióta az ügy fő gyanúsítottja lett, először szólalt meg Christian Brueckner. Elképesztő dolgokat állított.

Parents of missing girl Madeleine McCann, Kate (L) and Gerry McCann (R) pose with an artist's impression of how their daughter might look now at the age of nine ahead of a press conference in central London on May 2, 2012 five years after Madeleine's disappearance while on a family holiday in Portugal. Aged three at the time, the artist's impression depicts how Madeleine may now look, based on family photos of her, along with childhood images of her parents. AFP PHOTO / LEON NEAL (Photo by LEON NEAL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Újabb fejlemények láttak napvilágot a kis Madeleine McCann ügyében. Hosszú idő után, pontosan azóta, hogy gyanúsítottként nevezték meg, először szólalt meg Christian Brueckner.

A 44 éves német pedofil levelet írt, amelyben „botránynak” minősítette a nyomozást, ártatlanságát hirdette, és felszólította a tárgyalást vezető ügyészeket, hogy adják fel.

Azzal vádolta az ügyészeket, hogy „szégyent hoztak” a német jogrendszerre azzal, hogy „botrányos” kijelentéseket tettek róla anélkül, hogy valaha is vádat emeltek volna ellene Madeleine eltűnésével kapcsolatban.

A kislányt 2007-ben rabolták el
Fotó: AFP

Sőt még bizarr rajzokat is mellékelt vallomásához, amin az ügyészek halfilét rendelnek egy étteremben. Azt is írta levelében, hogy szerinte az ügyészeknek le kellene mondaniuk, amiért egy ártatlan személyt üldöznek – írja a Mirror nyomán a Metropol.

Mint ismert, még 2007 májusában, néhány nappal a negyedik születésnapja előtt tűnt el a családja nyaralójából a portugáliai Praia da Luzban. Szülei az esti órákban egy étteremben voltak a barátaikkal, amikor pedig visszatértek, Madeleine már eltűnt.

A német ügyészek azt állítják, hogy bizonyítékuk van arra, hogy Madeleine meghalt, és azt gyanítják, hogy Brueckner rabolta el és gyilkolta meg, akit még nem hallgattak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!