Bulvár-celeb

2021.04.05. 07:44

Horroranya: ollóval vágta el kislánya torkát

Rémtettet vitt véghez egy nő, a lakásban mindent vér borított.

Forrás: Shutterstock

Múlt hétvégén egy Washington melletti településen egy 28 éves nőt vettek őrizetbe a, miután egy ollóval elvágta saját, alig 3 éves kislánya torkát, írja a New York Post nyomán a Borsonline. Anne Akers a gyilkossági kísérlet után magával is végezni akart, de végül az egyik rokonuk mindkettőjüknek segítséget hívott, miután meglátta, hogy Akers egy takaróval a nyakán fekszik a földön és a lakásában minden tiszta vér.

A nő a takarót annyira szorongatta, hogy a rendőröknek kellett róla leszednie, és ekkor vették észre, hogy a takaró alatt egy szinte teljesen élettelen kislány is fekszik.

A hírek szerint a gyereket életveszélyes állapotban szállították kórházba és bár állapota még mindig kritikus, de az orvosai szerint túl fogja élni a támadást. Anyját pedig többek között gyilkossági kísérlet vádjával fogják bíróság elé állítani. Az, hogy mi motiválta szörnyű tettét, egyelőre még nem derült ki.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!