Bulvár-celeb

2021.03.09. 06:25

Berki Krisztián aranykalászos gazda lesz

Berki Krisztián úgy döntött, felkészül minden helyzetre, amit az élet hozhat, ezért egy saját tanyát fog venni.

Forrás: Ripost / Sulyok László

Fotó: Laszlo Sulyok

Berki Krisztián merész ötlettel rukkolt elő! A LifeTV legújabb saját gyártású műsorában, a Van életünkben elárulta, szeretne egy tanyát vásárolni, amit feleségével együtt művelnek majd. Berki szerint ez nyújtaná nekik a legnagyobb biztonságot és anyagi függetlenséget a jövőben – írja a Ripost.

„Amikor gazdasági válság van, és mondjuk nincs pénzünk, hogy elmenjünk a húsboltba, vagy mondjuk Covid van, és lehet, ki sem mehetünk az utcára, akkor én a tanyámon elsétálok az első csirkéig. Nyakon vágom, megpucolom, megfőzöm és megeszi a család.

Onnantól kezdve vagyok igazán biztonságban, én és a családom – kezdte a Van életünk első adásában Krisztián, aki az elképzelését annyira komolyan gondolja, hogy még a felesége, Mazsi sem tudja lebeszélni róla.

„Aranykalászos gazda leszek! Mennyire jó érzés az, mikor látod, hogy lesz egy nagy területed. Egy olyan területed, aminek el sem látsz a végéig. És az a tiéd, azt meg kell művelni. Minden, ami ott felnő, nevelkedik, az mind a te kezedhez tartozik” – folytatta a celeb, ám szemmel láthatóan Mazsi nem érzi annyira a tanyasi életet.

„Nem igazán értem, hogy mit szeretne Krisztián, mert nekem fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni egy farmon. És szerintem neki sincsen”

– tette hozzá Berki felesége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!