rémisztő részletek

2021.02.18. 05:50

„Nem kell beszélni, csak nézzed” – mondta a pedofil a magyar kisgyereknek

Szörnyű történetet osztott meg az édesanya, akinek egy pedofil figyelt fel a gyermekére.

Fotós: Shutterstock

Teljesen ismeretlenül írt rá egy 11 éves gyerekre egy felnőtt, aki valószínűleg pedofil, s így környékezte meg áldozatát. Az édesanya egy zárt Facebook-csoportban osztotta meg azt a beszélgetést, amit lefolytattak a Messengeren – írja a Ripost.

A felnőtt olyanokat írogatott a gyereknek, miután az nem fogadta a videóhívását, hogy tetszik neki, szép, és afelől érdeklődött, hogy egyedül van-e. Hozzátette: ha nincs egyedül, akkor vonuljon el, például menjen vécére, aztán vegye fel a videóhívást.

„Ne mutasd meg senkinek, miről beszélünk, és hívj, jó? Látni szeretnélek”

– kezdte, majd így folytatta:

„Nem kell beszélni, csak nézzed! Mutatok valamit.”

Szerencsére egyből szólt a gyerek az anyukának, így az megpróbált információkat kiszedni a zaklatóból, hogy megtudja, ki lehet a pedofil az álprofil mögött.

„Mikor egy vadidegen ilyet írogat egy tizenévesnek, elég gyanús. Természetesen szólt és én folytattam le a beszélgetést, hogy minél több infót megtudjak” – fogalmazott posztjában az édesanya.

„Természetesen jelentettem és tiltottam. De borzasztóan aggaszt, hogy csak gyerekek vannak az álprofil mögé rejtőző ismerősei között.”

Az álprofil ráadásul szexuális tartalmú oldalakat lájkolt be a közösségi felületén, ami szintén aggodalmakra ad okot. Sok kommentelő azt tanácsolta, hogy jelentsék az esetet a rendőrségen, és minél többen tiltsák le a profilt.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!