Bulivan

2017.06.23. 17:10

Napközben is pörög az élet az EFOTT-on

VELENCE Az aktív kikapcsolódásra vágyók számos izgalmas sportot próbálhatnak majd ki, csapatversenyben gyűjthetnek élményeket. Július 11-17. között az EFOTT-on a zenei, turisztikai és gasztroprogramokon túl további lehetőségekből szemezgethetnek a fesztiválozók.

12 évesen már túl van 250 fellépésen, bejárta a világot Amerikától Japánig, és fiatal kora ellenére több formáció tagjaként is helytállt már. Wesser Patrik 4 évesen kezdett dobleckéket venni, ma pedig a világ egyik legfiatalabb dobosaként, szólóban és csapatban egyaránt tevékenykedik. Zenekarával, a Crockodile Rockkal július 13-án vélhetően az EFOTT közönségét is meghódítja, így érdemes lesz már délután a színpad elé sietni.

Idén is lesz strandkézilabda bajnokság Fotó: EFOTT

A vállalkozó kedvűek 4-6 fős csapatokat alakítva versenyezhetnek egymással sportos, funky és kocsma témakörű játékokban értékes nyereményekért. Az EFOTT-on több mint húszféle sportprogram közül válogathatnak a látogatók. A MEFOB strandröplabda és strandkézilabda bajnokságok mellett az efottozók teqballozhatnak, vízi-és buborékfocizhatnak, kipróbálhatják a wakeboardot és a street workout parkot, de lesz sárkányhajózás, strandvízilabda, frisbee és cheerleading bemutató is. A legsportosabbak a Tekerj az EFOTT-ra! keretén belül biciklivel érkezhetnek a helyszínre, az igazán aktívak pedig minden reggelt napindító mozgással indíthatnak majd.

A fesztivál látványkonyhájában csütörtöktől vasárnapig minden délután egy-egy ismert zenekar bizonyítja: tud egyszerre főzni és énekelni. Hogy a végén mi sül ki a Cloud 9+, a Margaret Island, a The Biebers és az Ivan and the Parazol konyhai ámokfutásából, azt bárki megnézheti, sőt a bátrabbak meg is kóstolhatják majd.

Az idei EFOTT-on keresik majd a jövő képernyős arcait is, a castingon legjobban teljesítők közül pedig valaki akár ösztöndíjat is nyerhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!