Közös szabadesés

2019.07.12. 07:05

Erősre sikeredett az EFOTT első „igazi” napja

„Ááá, úristeeen!” – hallatszódott messziről két lány sikítása, akiket az egyik „vidámparki” eszközzel éppen a magasba lőttek.

Szanyi-Nagy Judit

Csodabeli lények, lányok, fiúk mindenütt!

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Alattuk tömegek gyűltek, sörrel, flamingós vagy unikornisos üdítőtartóval a kezükben, úgy bámultak felfelé, és remélték, hogy mindenki épségben leér. Aztán a bátrabbak be is vállalták ugyanezt. Ha pedig pár méterrel odébb vándorolt a látogató, a sikítást úgyszintén hallhatta, csak éppen a fényekkel tarkított tömött sorokból.

– Nem táncolsz jobban, mint én! – provokálták a sátorközönséget az éppen játszó Lóciék, akik előtt, után többek között a Fish, a Road, a Kowalsky meg a Vega, a Punnany Massif vagy éppen az Irie Maffia lépett színpadra. A fesztiválterület nagy, így a tömeg szépen eloszlik. A port azonban sűrűn összerúgják a fesztiválozók – a pogón kívül azért, mert a tó menti talaj alaposan kiszáradt.

Csodabeli lények, lányok, fiúk mindenütt!
Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Ők mégis boldogok lehetnek, hiszen vagy a tömegközlekedést választották, vagy sikeresen le tudtak parkolni autóikkal a közelben, netán pár kilométerrel arrébb. Amennyiben ez utóbbi eset állt fent, úgy végül egy nagy fesztiválbusszal tudtak eljutni járműveiktől a koncertek helyszínére.

A mulatás aztán javában ment hajnalig, ételből, italból, szórakozási lehetőségből nem volt hiány. Az EFOTT vasárnapig tart!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!