Bulivan

2013.02.28. 16:24

Vastag Tamás: A hangom a fegyverem

A március 9-i, Novotelbeli II. Csajos Napon bűvöli majd a színpadról a hölgyeket a pimaszul fiatal, tehetséges ex-X-faktoros, Vastag Tamás - őt kérdeztük, hogy készül Fehérvárra?

Kocsis Noémi

Hogy a lapunk által szervezett II. Csajos napon elsősorban a szebbik nem képviselőit várhatja a közönség soraiba, talán nem olyan nagy hátrány, pendítjük meg a rövid interjú elején a meghívott színpadi előadónak, Vastag Tamásnak.

- Az a jó és szerencsés a mi szakmánkban, hogy minden nap új koncertet, s ezzel új élethelyzetet hoz számunkra. Tudnunk kell jól helytállni, felmérni, hogy a kedves közönség andalodni, vagy bulizni szeretne-e aznap inkább? Általában úgy készülök, hogy az első két dal amolyan bemelegítő jellegű szokott lenni. Ezek alatt felmérem a közönség reakcióit, hangulatát  mintha egyfajta ismerkedés lenne. Másrészt ők is megismerhetnek engem, a koncepciómat, hogy várható-e tőlem bulizás... Terveim szerint Fehérváron is így járok majd el: felmérem a közönséget, de utána őrületes, hatalmas bulihangulatot szeretnék!

Előnyben van-e egy jó külsejű fiatalember a hölgyközönségnél? És él-e az előadó valami titkos fegyverrel ilyenkor? Tamás nevetve azt mondja, ő nem szokott.

- Fontos az is, mennyire tartja magát férfinek valaki és persze az is, mennyire tartják őt annak mások. Ám én inkább a kisugárzásommal szeretném megmutatni magam a közönségnek. Azt gondolom, nem igazán a korom, vagy a kinézetem, inkább a hangom a fegyverem, ha van ilyen...

Vastag Tamás minikoncertjét március 9-én, szombaton hallhatják az érdeklődők: déli 12 órától kezdődik a dedikálás, hogy aztán a fiatal előadó 13.30-ig bizonyítsa, hogyan is él Fehérváron a már említett titkos fegyverrel...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!