Bodajk

2017.06.06. 12:20

Együtt kirándult a bodajki ovi a szülőkkel

A fővárosba kirándult a bodajki Törpi Ovi apraja, nagyja. A kicsikkel utaztak a testvérek, a szülők és a nagyszülők is.

B. Kiss László

Az idei tanév egyik legérdekesebb és legértékesebb programja a tavaszi családi kirándulás volt a bodajki Törpe Oviben. A kicsikkel  tartottak ugyanis  a szülők, nagyszülők és testvérek is.

Úticéljuk Budapest volt, ahol megnézték a Parlamentet, hajóztak a Dunán, és végül játszhattak a gyerekek a Mini városban. Az intézmény  dolgozói, és szülők közül is sokan most jártak először a Parlamentben, így meghatódva csodálták meg a gyönyörű épületet kívül-belül – számolt be lapunknak Ruskó Sándorné óvodavezető.

Csoportkép az Országház előtt
Fotó: az óvoda

Ezután hajókázott a csapat egyet  a Dunán, az ovisok is hallgathatták fülhallgatójukon (gyermeknyelven) éppen hol járnak. Boldogan integettek a többi hajónak.

A Mini városban pedig kipróbálhatták, hogy mit csinál az eladó, mit  a szakács, a fodrász, a tévébemondó, a fogorvos, a tűzoltó és a többi szakember. Megismerhették, gyakorolhatták a közlekedési szabályokat is egy KRESZ-pályán biciklivel, rollerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!