Bicske

2010.03.30. 09:40

Új vonalak a teniszpályák körül

Bicske - A Pizzafalóban megalakult a Bicskei TC tenisz szakosztálya.

Izing Antal

- Húsz teniszt kedvelő bicskei és Bicske környéki érdeklődő jött el meghívásunkra alapítóként - mondta dr. Bourgla Ossamah -, ami örömet szerzett, már csak  azért is, mert mindannyian vállaljuk a havi ötezer forintos pályahasználati díj befizetését. Ebből az összegből - mondta a BTC korábbi elnöke -, részletekben megfizethető lehet a BTC-nek az a tartozása, mely az üzemeltetői jog megvásárlása miatt áll fenn a nehéz anyagi helyzetben lévő klubnál.

A háziorvos, (akinek négy lánya és egy fia teniszt kedvelő) elmondta, hogy a szakosztálybéli sporttársak nagyobb kezdő összeggel nyitottak annak érdekében, hogy a szakosztály a 3 teniszpálya környezetét és salakját karbantartsa, új hálókat helyezzenek fel és új vonalakat húzzanak a pályákon.

- A tenisz szakosztály minden érdeklődőt szeretettel lát, a megalakulás óta már ketten jelentkeztek - tette hozzá Ossamah doktor.

Jó labdameneteket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!