Bicske

2010.02.16. 13:24

Pályázat a gimnázium felújítására

A Vajda János Gimnázium homlokzataiba sokkal jobban szigetelő nyílászárókat építhetnek a mesterek, az ehhez szükséges összeg megszerzése érdekében pályázatot ír a megyei fenntartó.

Izing Antal

A középiskola ismert rezsigondjainak enyhítése miatt és alapvető környezetvédelmi szempontból is fontos a fejlesztés, másrészt a homlokzat megújulását hozhatja magával - mondta előterjesztőként Dr. Tiborcz Péter képviselő, az ügyrendi, gazdasági és környezetvédelmi bizottság elnöke. A testület minden tagja egyhangúlag támogatta a pályázatot. A gimnázium fenntartója a megyei közgyűlés, az ingatlan gazdája Bicske.

- A bicskei gimnázium energiahatékonysági pályázat keretében történő felújítását Fejér Megye Közgyűlése határozta el és a szükséges forrást az önrész tekintetében is a megye biztosítja mint fenntartó - tette hozzá Tiborcz Péter, a megyei közgyűlés alelnöke. - Öröm számomra hogy a munka előkészítésében aktívan részt vehettem és öröm számomra az is hogy kérésemre a bicskei képviselő testület mint az ingatlan tulajdonosa nyilatkozatban járult hozzá anyagi támogatás nélkül az épület esetleges felújításához. Ha sikeres lesz a közeljövőben benyújtott pályázatunk, akkor már a következő fűtési idényben jelentkezhet egy nagyobb arányú megtakarítás a gimnázium költségvetésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!