Bicske

2015.03.11. 18:23

Évértékelő rendőri gyűlés Bicskén

Az elmúlt év főbb célkitűzéseinek eleget tett a bicskei rendőri állomány.

A Bicskei Rendőrkapitányság 2014. évben végzett munkáját értékelte Dr. Balázs Sándor alezredes, kapitányságvezető  március 11-én.

Az alezredes megköszönte az állomány eredményes munkáját és elemezte a megye bűnügyi és közbiztonsági helyzetét.

A rendőrkapitány sikerként értékelte, hogy a nyomozáseredményességi mutatók mellett a visszajelzések alapján a lakosság szubjektív biztonságérzete is javult. Dr. Balázs Sándor ismertette, hogy a közterületen elkövetett bűnügyek nyomozásának eredményességi mutatója 2014. évben 92,3 %-os volt, továbbá jelentős mértékben nőtt az elfogások és előállítások száma.

A kapitányság nagy hangsúlyt fektetett a bűnmegelőzési tevékenységre, tájékoztató előadásokat és bemutatókat tartottak az idősebb és fiatalabb korosztály számára egyaránt.

Az alezredes a jövőre vonatkozóan feladatként meghatározta a reagáló idő csökkentését, valamint a bűnügyi eredményesség javítását.

Az állománygyűlés elöljárója Dr. Varga Péter ezredes, Fejér megye rendőrfőkapitánya volt, aki köszönetet mondott az állomány szakmai alázattal és elhivatottsággal végzett munkájáért és a tavalyi év értékelésén túl meghatározta a 2015-ös évben végrehajtandó feladatokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!