Belföld

2012.05.26. 18:40

Vonat elé hajtott - Az apa meghalt, a kislány életveszélyben

Kecskemét - Az elsődleges adatok szerint a 34 éves kiskunfélegyházi férfi figyelmetlenül hajtott a sínekre, a személyvonat mintegy száz méteren keresztül tolta maga előtt az autót.

MTI

A gépkocsit vezető 34 éves férfi meghalt, mellette utazó 10 éves leánya életveszélyesen megsérült, amikor az autó egy vonattal ütközött egy vasúti átjáróban Kiskunfélegyháza külterületén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombaton az MTI-vel.

Szabó Anita elmondta, hogy szombat délután egy sorompó, illetve fényjelző nélküli vasúti átjáróban ütközött a személyautó a Tiszaalpár és Kiskunfélegyháza között közlekedő vonattal.

Az összeroncsolódott autóból a tűzoltók szabadították ki a személygépkocsi utasát, akit életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba.

A szóvivő tájékoztatása szerint a gépkocsit a jármű tulajdonosa, egy 34 éves kiskunfélegyházi férfi vezette.

Az elsődleges adatok szerint figyelmetlenül hajtott a sínekre, ahol az érkező személyvonat mintegy száz méteren keresztül tolta maga előtt az autót - mondta szóvivő.

A rendőrség korábban csak feltételezte, hogy a gépjármű tulajdonosa vezette a járművet, valamint a sérültről azt a tájékoztatást adta, hogy egy nőt vitt el a mentőhelikopter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!